miercuri, 8 august 2012

RAT Craiova, înscrisă în programul pilot  “Sauna 2012”

Pentru a veni în întâmpinarea cererilor primite la sediul Regiei, conducerea RAT Craiova a decis să acorde șansa craiovenilor de a face sauna în fiecare zi, între orele 9 și 20. 


Mi s-a rupt inima când au venit doi pensionari și mi-au spus că în viața lor nu au intrat într-o saună. Unde mai pui că e și ieftin. Doi lei, iei autobuzul de la Hanul Craiovița, până în Centru ai și hainele spălate!”, a precizat, pentru craiovaniuz,  Alin Goga, directorul RAT Craiova.
Lacrimile de mulțumire pe care le-a văzut în ochii unui bătrân l-au făcut pe director să viseze frumos: în combinație cu praful de pe scaune, în autobuzele RAT se pot face, în scurt timp, și băi de nămol. Astfel, niciun craiovean nu va mai fi obligat să plece la Techirghiol. 

3 comentarii:

  1. aaa.....de aia vrea Dna Olguta 50 de autobuze noi RAT in Craiova......m-am prins ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. poza asta e prea frumoasa... trebuia o poza cu autobuzele - inca in circulatie - din o mie noua sute, toamna! alea unde nu se inchid bine usile, e ventinaltie naturala si zgomot infernal!
    oras modern, european, ce sa mai... daca te uiti pe panourile electronice (din anumite statii) cu orarul/timp de asteptare, ai surpriza sa vezi "urmatorul autobuz in 2h.25min" :)) si asta curse in oras....

    RăspundețiȘtergere
  3. capitano che guevara si cele 50 de autobuze; c. che guevara si cele 20 mil. euro pt. a extinde groapa de gunoi din lunca...bai de soare, bai de namol, bai de multzime,orice e bun venit pt. un "suflet" revolutionar. che, mare prieten cu lider maximo...

    RăspundețiȘtergere